Liittokokousviikonloppu 5-6-.9.2020

Julkaistu: 7.08.2020

Alla kutsut Suomen Jääpalloliiton kevät- ja syysliittokokoukseen. Kokoukset pidetään samana päivänä, eli sunnuntaina 6.9.2020 Helsingissä, mikäli koronavirustilanne sen sallii. Toivomme, että tämä ratkaisu sopii jäsenistölle. Haluamme tällä tavalla vähentää kokouspäivien määrää, rajoittaa tapaamisia ja samalla antaa aikaa sille arvokkaalle työlle, jota seurat tekevätpaikallisesti.

Lauantaina 5.9.2020 pidetään suunnittelupäivä, jonka agenda on seuraavanlainen:

  • Nuorisotoiminta ja nuorten kilpailutoiminta
  • Bandyliiga ja muut sarjat
  • Suomen Jääpalloliiton uudet toiminta- ja kilpailusäännöt
  • Muut ajankohtaiset asiat

Muu kokousmateriaali toimitetaan seuroille myöhemmin, hyvissä ajoin ennen kokousta. Uusista toiminta- ja kilpailusäännöistä on suunnitteilla alustava TEAMS palaveri ennen kokousviikonloppua. Kaikki aikataulut, kokousviikonlopun paikka ja ilmoittautumisohjeet tarkentuvat myöhemmin. Koronavirusepidemian takia pyydämme kaikkia osallistuvia seuroja rajaamaan kokoukseen osallistuvien määrän kahteen henkilöön per seura.

Tervetuloa!

Kutsu kevätliittokokoukseen

Kutsu syysliittokokoukseen