Suomen Jääpalloliiton toimisto muuttaa

Julkaistu: 28.08.2020

Suomen Jääpalloliiton toimisto muuttaa Sporttitaloon Helsingin Pitäjänmäkeen. Ensimmäinen päivä uusissa toimistotiloissa on 1.9.2020.

Jääpalloliiton uusi osoite tulee olemaan Valimotie 10, 00380 Helsinki. Toimisto sijaitsee 6. kerroksessa. Liitto tiedottaa myöhemmin vierailukäytänteistä.

Sporttitalossa toimii myös Suomen Olympiakomitea, Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ja lukuisia lajiliittoja.

  • Muuttamalla Sporttitaloon muiden lajiliittojen ja urheilujärjestöjen kanssa samoihin tiloihin pääsemme paremmin osaksi suomalaista urheilun kenttää. Saamme laadukkaat tilat kustannustehokkaasti ja toimintaympäristö on ainutlaatuinen, sanoo Jääpalloliiton puheenjohtaja Jari Kettunen.
  • Uskomme, että tällä ratkaisulla Jääpalloliitto voi kehittää toimintaansa ja seurapalvelunsa entistä paremmiksi. Operatiivisesti tämä ratkaisu tuo mukanaan monia mahdollisuuksia oman toiminnan kehittämiseen yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa, jatkaa Jääpalloliiton toiminnanjohtaja Tobias Karlsson.