Suomen Jääpalloliiton liittokokoustiedote

Julkaistu: 8.09.2020

Suomen Jääpalloliiton liittokokousviikonloppu pidettiin Helsingissä 5-6.9.2020. Lauantaina 5.9 oli suunnittelupäivä, jolloin liiton ja seurojen edustajat yhdessä valmistelivat tulevan pelikauden kansallista kilpailutoimintaa. Kokousväki osallistui myös aktiivisesti keskusteluun liiton uusista toiminta- ja kilpailusäännöistä.

Sunnuntaina 6.9 pidettiin Covid-19 epidemian takia keväältä siirretty kevätliittokokous ja syysliittokokous poikkeuksellisesti samana päivänä. Molemmissa kokouksissa edustettuina olivat 13 jäsenseuraa.

Kevätliittokokous valitsi Jari Kettusen jatkamaan liiton puheenjohtajana kaksi seuraavaa vuotta. Hallituksen erovuoroisista jäsenistä Markus Saukkonen ja Tuomo Partanen valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle. Erovuoroisista Jyväskyläläinen Kari Vänttinen ei asettunut ehdolle ja hänen tilalleen valittiin Eino Leisimo, myös hän Jyväskylästä. Martti Tepponen oli pyytänyt eroa liittohallituksesta ja hänen tilalleen yksivuotiskaudelle valittiin Aki Väisänen Mikkelistä. Kaikki valinnat olivat yksimielisiä.

Kevätliittokokous hyväksyi kauden 2019-20 vuosikertomuksen ja vahvisti vuoden 2019 tilinpäätöksen. Kevätliittokokous päätti myös ylimääräisestä liittokokouksesta, jossa käsitellään liiton uudet toiminta- ja kilpailusäännöt, sekä valitaan liitolle kurinpitolautakunta.

  • Olen iloinen valinnastani ja innoissani jatkan tehtävässä Suomen Jääpallon ja liiton toiminnan kehittämistä. Meillä on nyt hyvä ja toimintakykyinen hallitus, joka yhteistyössä seurojen kanssa tulee saamaan paljon hyvää aikaan suomalaiselle jääpalloilulle, sanoo Jääpalloliiton puheenjohtajana jatkava Jari Kettunen.

Syysliittokokous hyväksyi talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2021. Lisäksi kokouksessa vahvistettiin kansallisen kilpailutoiminnan suunnitelma.

  • Olemme jälleen askeleen lähempänä kauden alkua. Toivon, kuten koko jääpalloyhteisö, että pääsemme viemään kotimaisen jääpallokauden läpi suunnitelmien mukaan, Kettunen jatkaa.