Suomi ei osallistu jääpallon miesten MM-kisoihin

Julkaistu: 2.09.2020

Suomen Jääpalloliitto on tänään ilmoittanut MM-kisojen järjestäjille Irkutskissa ja Kansainväliselle Jääpalloliitolle FIB:lle, ettei Suomi osallistu 5-11.10.2020 järjestettäviin MM-kilpailuihin.

  • Tämä on poikkeuksellinen tilanne kaikille osapuolille. Emme pidä osallistumista mahdollisena, kun kokonaistilannetta arvioidaan. Terveydelliset seikat ja matkustusrajoitukset tekevät osallistumisen mahdottomaksi, sanoo Jääpalloliiton puheenjohtaja Jari Kettunen.
  • Olemme pitkin kesää käyneet jatkuvaa vuoropuhelua muiden maiden edustajien kanssa. Tämä on oikea päätös. Toivottavasti tilanne normalisoituu mahdollisimman pian niin että voimme taas nähdä kansainvälistä huippu jääpalloa lähitulevaisuudessa, jatkaa Jääpalloliiton toiminnanjohtaja Tobias Karlsson.

Alun perin MM-kisat piti pelata 29.3-5.4.2020, mutta kisat siirrettiin syksylle Covid-19 pandemian takia.