Miitta Riekki on Jääpalloliiton uusi kilpailu- ja viestintäkoordinaattori

Julkaistu: 18.11.2020

Suomen Jääpalloliitto on valinnut kilpailu- ja viestintäkoordinaattoriksi Miitta Riekin. Hän aloitti tehtävässään 16.11.2020.

Kilpailupäällikkö Kristina Koskelan jäädessä eläkkeelle pitkäaikaisesta kilpailupäällikön työstään osa tehtävistä siirtyy uudelle kilpailukoordinaattorille. Riekki vastaa liiton kilpailutoiminnan organisoinnista, osallistuu maajoukkuetoimintaan ja on linkki jäsenseurojen, sidosryhmien ja Jääpalloliiton välillä. 

Miitta Riekki, 28, on koulutustaustaltaan liikuntatieteiden maisteri. Hän on työskennellyt aiemmin kolmannen sektorin asiantuntijatehtävissä lasten liikunnan ja vapaa-ajan harrastamisen parissa muun muassa Me-säätiössä ja Lasten Kesä ry:ssä. Jäälajien ja kilpaurheilun maailma on Riekille tuttu, sillä hän pelasi ringetteä lähes kahden vuosikymmenen ajan aina SM-tasolle saakka. Riekki on toiminut myös luottamustehtävissä urheiluseurassa. 

“Tartun uuteen työtehtävääni suurella innolla ja avoimin mielin. On mahtavaa päästä osaksi jääpalloyhteisöä ja oppia lisää tästä hienosta lajista sekä aktiiveista lajin parissa”, Riekki kuvailee.

Jääpalloliiton hallituksen puheenjohtaja Jari Kettunen kommentoi Riekin valintaa tehtävään: 

“Hallituksen ja koko jääpalloyhteisön puolesta toivotan Miitan tervetulleeksi. Rekrytointiprosessin aikana hän teki meihin suuren vaikutuksen järjestelmällisyydellään, analyyttisyydellään ja osaamisellaan. Miitta hyppää juoksevaan junaan aivan jääpallokauden kynnyksellä. Kannustamme seuraväkeä ottamaan hänet avosylin vastaan tässä epävarmassa ajassa”, sanoo Kettunen. 

Jääpalloliiton hallitus tulee tarkastamaan työtehtäviä ja vastuualueita liiton henkilöstön osalta ja lisärekrytoinnit ovat mahdollisia lähitulevaisuudessa. 

“On haastavaa tulla mukaan toimintaan juuri kauden alkaessa, mutta olen varma, että Miitta tulee täyttämään Kristinan jättämän tyhjiön. Toivon, että seurat ja joukkueet mahdollistavat joustavan ja rakentavan yhteistyön uuden kilpailukoordinaattorin kanssa. Me toimistolla haluamme varmistaa jääpallon hyvinvoinnin jatkossakin ja edistää lajin kehitystyötä”, kommentoi toiminnanjohtaja Tobias Karlsson