Valmentajakoulutus

 

Valmentajakoulutus

 

Valmentajakoulutus toteutetaan liiton koulutusvaliokunnan ja SLU:n ja sen alueiden tarjoamien kurssien kautta. Koulutuksessa suoritetaan muiden lajien tapaan I-tason ja II-tason valmentajakurssit.

SJPL:n valmentajakoulutus ja koulutusmateriaalit uudistetaan SLU:n tutkintojen perusteiden vaatimalle tasolle. Opiskelu suoritetaan monimuoto-opiskeluna (lähiopetus, etäopetus ja itseopiskeluna) ja lähiopetus keskitetään Helsinkiin ja Ouluun yhteistyössä Tapanilan Urheilukeskuksen ja Virpiniemen liikuntaopiston kanssa. Peruskursseja kuitenkin pyritään järjestämään jokaisella jääpallopaikkakunnalla.

Valmentajakoulutuksen kautta jääpalloilun valmentajat voivat suorittaa I- ja II-tason valmentajakoulutuksen. II-tason jälkeen valmentajan on mahdollista edetä liikuntaopistojen järjestämiin kansallisiin valmentajatutkintoihin. Molempien tasojen suorittamiseen kuuluu useita yksittäisiä kursseja joista yhteenlaskettuna tulevat vaaditut tuntimäärät. I-tason koulutuksen tuntimäärä on 50 h ja II-tason tuntimäärä on 100 h. Kurssien sisällöt koostuvat a) yhteisistä aiheista yli lajirajojen b) lajiopinnoista, jotka yhdistetään yhteisiin aihealueisiin ja c) valinnaisiin opintoihin, joita voi suorittaa omalla paikkakunnalla lähiopetuksena.

Osta lisenssi

Veikkauksen pelit

Yhteistyökumppanit

outsource
outsource
outsource
pocal
pocal
pocal
vikingline
vikingline
vikingline
jtk
jtk

Bandy in Finland

Bandyn i Finland