Projekti 2001-2002

Proj 01-02 art-kuvaSuomen Jääpalloliitto (SJPL) teki päätöksen 2014 perustaa  vuonna 2001 ja 2002 syntyneille jääpalloilijoille maajoukkueprojektiryhmän, jonka tarkoituksena on luoda mahdollisuuksia, kehittää ja motivoida aktiivisesti jääpalloa pelaavien lasten / nuorten jääpalloilijan uraa seuraavien neljän pelikauden aikana. Projekti sisältää mm. seurantaa, leiritystä, otteluita, turnauksia sekä PM- (EM-) ja MM-kilpailut sekä aktiivista seurayhteistyötä.

Vastuuhenkilöt

Projektinryhmän valmentajina toimivat Teemu Laitinen ja Jukka Pulkkinen. Huollon vastuuhenkilöksi on nimetty Ari Kukkonen. Projektin kokonaisvastuu on Juha Hilmolalla.

Valmennus- ja johtoryhmän yhteystiedot

Rahoitus

Projektiryhmä rahoittaa toimintansa käytännössä itsenäisesti. Jääpalloliitto avustaa toimintaa nimellisesti budjettinsa sallimissa rajoissa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että projektille perustetaan varainhankintaryhmä, johon toivotaan laajaa ja aktiivista osallistumista meiltä kaikilta.

Yksittäiset tapahtumat (leirit, ottelut) toteutetaan omakustannusperiaatteella.

Projektia varten perustetaan myös oma pankkitili ja erilliskirjanpito – pyrimme kaikessa toiminnassa mahdollisimman laajaan avoimuuteen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että toimimme täysin itsenäisesti ja toimintamme on riippuvaista meidän kaikkien sitoutumisesta.

 

Osta lisenssi

Veikkauksen pelit

Yhteistyökumppanit

outsource
outsource
outsource
pocal
pocal
pocal
vikingline
vikingline
vikingline
jtk
jtk

Bandy in Finland

Bandyn i Finland