P15TC 2013, 6.-8. joulukuuta, Jyväskylä

Kauden 2013-14 P15 Traning Camp järjestetään omana leiritapahtuma 6.-8.12.2013. Jyväskylässä.

Traning Camp 2013 -tapahtuman www-sivu on siirretty liiton uudellen sivupohjalle.

Siirry tästä

Sillä sivulla on pääosin sama informaatio, joka tällä sivulla oli aiemin.


Kauden 2012-13 P15TC

P15-ikäluokan Training Camp -harjoitusleiri järjestettiin loppiaisena pe-su 4.-6.1.2013 Jyväskylässä. Treenipaikkana oli Viitaniemen tekari, perusleiri sijaitsi Kiponniemen leirikeskuksessa, tuttavallisemmin Kippnäsissä.

Luentoaineistot:

Alla on pdf-tiedostoina TC2013-leirillä pidettyjen luentojen esitykset. Niitä voi vapaasti jakaa myös seurajoukkueissa, kunhan mainitsee lähteen:

Lihashuolto (Jouni Vatanen, Keski-Suomen Liikunta)
Ravinto (Jouni Vatanen, Keski-Suomen Liikunta)
Jääpallokulttuuri (Esko "Elli" Tammilehto, MM2004 valmentaja)

Tilannekuvia

Kaikki kuvat: Mervi Wright, Varkaus

Viitaniemen kentällä pelattiin Training Camp -viikonloppuna jääpalloa lähes tauotta aamusta iltaan. P15TC-leiriläiset pelasivat kaikkiaan kuusi täysimittaista ottelua neljän joukkueen kesken perjantai- ja lauantaipäivien aikana. Sunnuntaina puserrettiin vielä tasojoukkueilla yhdet täydet erät ja lyönti- ja molariharjoitukset.

Värijoukkueiden peleissä nähtiin monia tiukkoja tilanteita ja hienoja suorituksia. P15-pojat antoivat näyttöjä talven maju-valintoja varten ja ainakin maalitilanteet pelattiin rohkeasti loppuun asti.

Kulmat, vaparit ja muut erikoistilanteet vaativat vielä tarkkuutta. Onneksi kukaan ei loukkaantunut leirillä vakavasti, muutamia mustelmia ja pikkuruhjeita toki hoidettiin. Seurajoukkueista koottu laaja pelaajarinki tutustuttaa poikia hyvin toisiinsa ja luo ikäluokan pelaajien kesken arvostusta toisen hyviin suorituksiin.

Keltaisen joukkueen pelaajat olivat tiiviinä ryhmänä kulmatilanteessa. Viitaniemen kentän jää oli hyvässä kunnossa ja leirin aikana sää suosi.

Leiri päätettiin valmentajien päätössanoihin, joita kuunneltiin tarkasti. P15 Training Campille osallistui kaikkiaan 70 jääpallonuorta 12:sta eri seurajoukkueesta.

Joukkueet

Seuraavassa on kuvat värijoukkueista. Kuvien alla on lista leiriläisistä. Kuvat: Mervi Wright.

Valkoinen joukkue (pelaajat pelipaikoittain): Maalivahdit Jere Penttilä ja Isak Skog. Puolustajat: Lars Vicari (lib), Akseli Ketola, Kaapo Schreck ja Juuso Koskinen. Sivutuet: Patrik Jääskeläinen, Eevert Salmi ja Oscar Rikberg. Keskikenttä: Riku Ikävalko, Riku Hämäläinen, Miro Nuutti ja Robert Ariluoma. Hyökkääjät: Matias Lehtonen, Teemu Räsänen ja Roope Vääräkoski.

Sininen joukkue (pelaajat pelipaikoittain): Maalivahdit Matias Koskinen ja Jesse Järvinen. Puolustajat: Ville Luiro (lib), Roni Hukkanen ja Pauli Huoponen. Sivutuet: Jussi Yli-houhala, Casper Hämäläinen ja Teemu Nevanperä. Keskikenttä: Arvi Lindlöf, Konsta Hämäläinen, Ville Turunen ja Nestori Moisio. Hyökkääjät: Tuomas Säävälä, Verneri Anttila ja Jaakko Kyllönen.

Vihreä joukkue (pelaajat pelipaikoittain): Maalivahdit: Niklas Karhu, Joonas Kankkunen ja Johannes Alaheikka. Puolustajat: Tino Antikainen (lib), Alexander Lindfors, Roope Soinen ja Eemeli Kortesalmi. Sivutuet: Juho Kaaretkoski, Miikka Husu ja Topi Pesonen. Keskikenttä: Mikko Pulkkinen, Kerkko Äikäs, Saku Hämäläinen, Ville Eronen ja Joona Rajala. Hyökkääjät: Mikko Johansson, Harri Turunen ja Juho Holopainen.

Keltainen joukkue (pelaajat pelipaikoittain): Maalivahdit: Elmo Dahlman, Jere Oravuo ja Pyry Kilpiö. Puolustajat: Fredik Wright (lib), Taneli Immonen, Ilari Hepola ja Einari Luhanka. Sivutuet: William Skog, Leevi Heiskanen ja Jonne Kuure. Keskikenttä: Tuukka Loikkanen, Tatu Ässämäki, Pyry Kunnas, Samuli Kortesalmi ja Santeri Lantta. Hyökkäys: Jaakko Hyvönen, Niklas Valtanen ja Kristian Luiro.

15.1.2013