Y-lupahakemus yli-ikäiselle pelaajalle

P21 ja P17 -nuorissa on mahdollista käyttää kahta enintään vuoden yli-ikäistä pelaajaa. Nuorisovaliokunta voi myöntää erillisestä hakemuksesta pelioikeuden. Pelioikeutta on anottava nuorisovaliokunnalta kuluvan vuoden 8.11. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Pelaaja, jolle on myönnetty Y-lupa ei saa pelata omaa ikäluokkaansa vanhempien joukkueessa.

Yli-ikäisyysmaksu on 20 euroa / pelaaja. Maksu maksetaan SJPL:n tilille kuluvan vuoden 8.11. mennessä. Tiedonantokohtaan merkitään pelaajan/pelaajien nimet sekä maininta "yli-ikäisyys".

Maksut maksetaan Suomen Jääpalloliiton pankkitilille Nordeaan
IBAN: FI70 2001 1800 0890 73
BIC:NDEAFIHH

Nais- ja tyttöpelaajien kohdalla ei noudateta poikien määräyksiä vaan heillä on omat määräykset kaksoisedustus- ja yli-ikäispelaajille. Nais- ja tyttöpelaajien kaksoisedustus- ja yli-ikäisanomukset ja maksut on hoidettava kuluvan vuoden 1.11. mennessä.

Yli-ikäiset pelaajat on ehdottomasti merkittävä ottelupöytäkirjassa ”Y-kirjaimella”. Seurat valvovat itse, että pelaajat on merkitty ottelupöytäkirjaan. Y-merkinnän puuttumisesta seuraa 50 euron sakko eli penaltti.

Oikein täytetty ja varmistuksen jälkeen lähetty lomake välitetään järjestelmän kautta Kristina Koskelalle ja NUVA:n pj:lle.

Y-lupahakemus