Kuukauden pelaajat 2012-13

Jari Hyttinen maaliskuun pelaaja

Helsingin IFK:n 36-vuotias keskikenttäpelaaja Jari Hyttinen on valittu Bandyliigan maaliskuun pelaajaksi. Jari Hyttinen pääsi pudotuspeleissä oivaan vireeseen. Loppuottelussa Hyttinen viimeisteli voittomaalin ja antoi yhden maalisyötön. Jari Hyttinen voitti pudotuspelien pistepörssin tehoilla 11 (7+4).

Jari Hyttinen, kuva Pekka Huovila

Esa Oksanen helmikuun pelaaja

Porin Narukerän 32-vuotias keskikenttäpelaaja Esa Oksanen on nimetty Bandyliigan helmikuun pelaajaksi. Esa Oksanen on ollut hyvässä vireessä ja kerännyt pudotuspeleissä tehot 6 (4+). Oksanen on ollut isossa roolissa joukkueensa peleissä ja auttanut joukkuettaan kamppailemaan bandyliigan mestaruudesta.

Esa Oksanen haastaa Botnian alakertaa, kuva Pekka Huovila

Teemu Määttä tammikuun pelaaja

Helsinkiläisen Botnian 22-vuotias keskikenttäpelaaja Teemu Määttä on nimetty Bandyliigan tammikuun pelaajaksi. Määttä on ollut hyvässä vireessä ja kerännyt tehot 19 (12+7). Määttä on ollut isossa roolissa joukkueensa peleissä ja auttanut joukkuettaan nousemaan pudotuspelirajan paremmalle puolelle.

Valtonen joulukuun pelaaja

JPS:n 22-vuotias maalivahti Aatu Valtonen on nimetty Bandyliigan joulukuun pelaajaksi. Valtonen on ollut JPS:n puolustuksen lukko ja torjunnoillaan johdattanut joukkueensa Bandyliigassa neljännelle sijalle. Torjuntojen lisäksi Valtonen on kerännyt kahdeksassa ottelussa kolme syöttöpistettä.


Määttälä marraskuun pelaaja

Lappeenrannan Veiterän 24-vuotias Tero Määttälä on nimetty Bandyliigan marraskuun pelaajaksi. Määttälä on ollut hurjassa vireessä viimeistellen mm. viisi täysosumaa ottelussa viime kauden hopeajoukkue Narukerää vastaan. Määttälä on ollut isossa roolissa joukkueensa alkukauden hyvässä menestyksessä.

Laakso kuukauden pelaaja

Botnian maalivahti Niko Laakso (19-v) on valittu Bandyliigan marraskuun pelaajaksi. Laakso on siivittänyt alkukauden yllättäjäjoukkueen sarjan toiselle sijalle.

Lappalainen kuukauden pelaaja

Bandyliigan tammikuun pelaajaksi on valittu OLS:n maalivahti Olli Lappalainen (22). Lappalaisen johdolla OLS ryhdistäytyi ja tammikuussa joukkue voitti kaikki pelaamansa ottelut. Neljässä ottelussa OLS:n maalisuhde oli 17-4.

Olli joulukuun pelaaja

Bandyliigan joulukuun pelaajaksi on valittu Mikkelin Kamppareiden keskikenttäpelaaja Pasi Olli (32-v). Olli on tuonut leveyttä mikkeläisten pelaajamateriaaliin, Olli on kerännyt 10 ottelussa 9 (4+5) tehopistettä ja hän on ollut isossa roolissa Kampparien peleissä.

Kuukauden pelaaja

Marraskuun pelaaja - Tommi Pikkuhookana, OPS

Bandyliigan marraskuun pelaajaksi on valittu OPS:n Tommi Pikkuhookana. OPS:n keskikenttäpelaaja on siivittänyt joukkueensa liigan kärkeen. Pikkuhookana on neljässä pelaamassaan ottelussa kerännyt tehot 11 (5+6). Uransa aikana Tommi Pikkuhookana on edustanut maatamme 14 A maaottelussa