Lisenssi

Lisenssikausi 2019-2020

Suomen Jääpalloliitto siirtyy käyttämään Suomisport palvelua ja tulevan kauden lisenssit ja vakuutukset myydään sen kautta. Informoimme seuroja siirtymäprosessin aikana ja toimitamme käyttöoppaan pikimmiten.

Avaamme lisenssivakuutusten myynnin hyvissä ajoin ennen uuden lisenssikauden alkua 1.9.2019.

Vakuutusehtojen linkki: https://www.pohjola.fi/loso/332363f.pdf 

Vakuutuksen rekisteriselosteen linkki: https://www.op.fi/tietosuoja/tietosuojaselosteet-ja-yhteystiedot/vahinkovakuutusyhtioiden-tietosuojaseloste

Sporttiturvan tuoteopas: Lisenssivaihtoehdot, maksut ja tuoteseloste

Try-Out: Maksut ja tuoteseloste

Suomisport rekisteriseloste

Kilpailulisenssit ja vakuutukset 2018-19

Kilpailulisenssit ja vakuutukset

Lisenssi vaaditaan jokaiselta pelaajalta, valmentajalta, joukkueenjohtajalta, huoltajalta ja erotuomarilta, joka osallistuu Suomen Jääpalloliiton ja sen alueiden järjestämään sarjatoimintaan sekä turnauksiin.

En tarvitse enää Sporttiturvaa, haluan perua sen. Miten peruminen onnistuu?

Voit irtisanoa Sporttiturvan kirjallisesti kesken kauden ilmoittamalla vakuutetun nimen, henkilötunnuksen, lajiliiton ja pankkiyhteyden verkkoviestillä osoitteessa op.fi. OP veloittaa vakuutusajasta vähintään 16 €.

Vakuutus on aina irtisanottava vakuutusyhtiöstä. Ole yhteydessä urheiluvakuutukset@op.fi.

OP Vakuutus kertoo Jääpalloliitolle, mikä osuus vakuutuksesta on palautettavaa. OP Vakuutus veloittaa vakuutuksen hoitamisen ajasta vähintään 16 euron korvauksen. Jääpalloliitto veloittaa vakuutusmaksun palauttamisesta 10 euron palvelumaksun.

En pelannut yhtään peliä, mutta ehdin maksaa lisenssin. Voiko lisenssin palauttaa?

Lisenssimaksun voi palauttaa 14 vuorokauden sisällä lisenssin maksamisesta, mikäli pelaaja ei ole pelannut yhtään ottelua. Ainoastaan lääkärintodistusta vastaan käyttämätön lisenssi voidaan palauttaa yli 14 vuorokautta oston jälkeen. Palatustapauksessa lähetä viesti Suomen Jääpalloliittoon kristina.koskela@finbandy.fi  jossa kerrot pelaajan nimen, sportti-id:n tai hetun ja palautustilinumeron IBAN muodossa.

Jääpalloliitto veloittaa kaikista palautuksista 10 euron palvelumaksun. Virheellisesti maksettuja pelipassi – ja jääpallokoululisenssejä ei palauteta

Tältä sivulta löydät muun muassa lisenssien ja vakuutusten tuoteselosteet sekä ohjeet lisenssien ja vakuutusten hankkimiseen.

Lisenssien osto tapahtuu seuran Hoika-jäsenpalvelu-ohjelmalla. Oman jäsenseurasi voit valita tästä seurataso

Seuravalinnan jälkeen kirjoita käyttäjätunnus -kohtaan aiemmin SporttiRekisterissä käyttämäsi sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana” -painiketta. Saat sähköpostiisi uuden salasanan ja linkin, josta voit kirjautua järjestelmään. Ohjelmaan tulee syöttää oma henkilökohtainen sähköpostiosoite. Henkilöiden, joiden tietoja ei ole hoikarekisterissä pitää ensin rekisteröityä.

Lue pikaohjeet (http://www.finbandy.fi/sjpl/doc/pikaohje.pdf ) ennen lisenssien ostoa. Uudista lisenssi: lisenssivaihtoehdot, maksut ja vakuutuksentuoteseloste

Huom! Tryout lisenssi lyhytaikaiseen vakuuttamiseen, pelaajakokeilu, viikonlopun tapahtuma jne. Lue lisää

OP:n lääkärikumppanit löydät sivulta:

https://vahinkoapu.op.fi/

https://vahinkoapu.op.fi/tapaturma/loukkasin-itseni-urheillessa.html

Huom! P13-P11, P10 ja Tytöt 2 – Sporttiturvassa ei omavastuuta ja voimassa myös muissa urheilulajeissa

Vakuutuksen voimaantulo
Kilpalisenssiin sisältyvä vakuutus (nro 06-21852) tulee voimaan kauden alusta 1.9.2018 mikäli maksu on maksettu syyskuun 2018 aikana. Myöhemmin maksettaessa vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkellä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Vakuutus päättyy 31.8.2019.

Toimitsijalisenssit

Toimitsijoiden tulee ostaa omat lisenssit kilpailukaudelle 2018-2019. Lisenssien hinta on 6€ / kpl. Seura voi ostaa toimitsijalisenssit ns. nippulisenssinä eli yhteen lajiin kaikki kerralla.

Osta lisenssi

Veikkauksen pelit

Yhteistyökumppanit

outsource
outsource
outsource
pocal
pocal
pocal
vikingline
vikingline
vikingline
jtk
jtk

Bandy in Finland

Bandyn i Finland