Jääpalloseurat tutuksi – Vesta

Jääpalloliiton jäsenseurojen esittelyt jatkuvat! Tällä kertaa vuorossa on Kulosaaren rf Vesta ry Helsingistä.

Vesta kolmella adjektiivilla:

Iloinen, avoin, laadukas.

Ikimuistoinen hetki seuran historian varrelta:

Pohjois-Amerikan cup-mestaruus North-American Bandy Cup (NAC) 1989.

Huikea vuosi 2008: Vestan P15- ja P17-juniorit joissa pelasi samat nuoret voittivat SM-kultaa. Saman vuoden 15-vuotiaiden MM-kisoihin Kiroviin valittiin 6 Vestan pelaajaa ja Suomi voitti MM-pronssia.

Vestan P15-joukkue kutsuttiin vuonna 2005 Bollnäsin Mini World Cupiin, jossa se voitti mitalin ensimmäisenä suomalaisena joukkueena pronssia.

2020 P13 lopputurnaus oli huiman jännittävä kamppailu, jossa Vesta hävisi SM-kullan jatkoaikamaalilla Kamppareille. 

Ikimuistoisia ovat Vestan järjestämät 22 Suomen suurinta kansainvälistä turnausta syksyisin.

Seuran kehitykseen liittyvät tulevaisuuden tavoitteet:

Pyrimme seurassamme kehittämään toimintaamme aktiivisesti eri sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on tarjota turvallisesti laadukasta jääpallotoimintaa lapsille ja nuorille, kasvattaen näin harrastajamäärää. Valmentajien ja joukkueenjohtajien koulutusta kohdennetaan ja lisätään.

  • kaikenikäisten liikkumisen lisäämisestä heillä, jotka hyötyvät siitä terveytensä kannalta eniten sekä lasten ja nuorten harrastustakuun edistämisestä erityisesti niillä lapsilla ja nuorilla, joilla ei ole yhtään harrastusta.
  • uusien toimintamuotojen löytäminen mm. ikäihmisten saaminen seuran toimintaan.
  • lapsi- ja nuorisokeskeisen urheilun ja terveiden elämäntapojen edistäminen.
  • syrjäytymisen ehkäiseminen ja tasa-arvon puoltaminen.
  • jääpallon harrastus- ja kilpailutoiminnan kehittäminen sekä jääpallon yleisen arvostuksen ja kiinnostavuuden lisääminen yhdessä sidosryhmien kanssa.

 Vesta on vahvasti mukana Helsingin Luisteluareena- hankkeessa sekä tekojääradan saamiseksi Mustikkamaalle.

Seurassamme parasta on…

yhteisöllisyys, uusien pelaajien lämmin vastaanotto, tukeminen, vahvat siteet vanhempiin ja erittäin hyvin käyttäytyvät nuoret. Vestassa on mukava harrastaa sekä kilpailla maailman mahtavimman lajin parissa. Vestassa on edullista harrastaa jääpalloa ja laadukas valmennuksemme takaa hyvän kehityspolun jääpalloilijoille. Seuramme ydin on se, että kaikilla pitää olla aina hauskaa. Vestassa olemme erikoistuneet ja kohdistaneet resurssit laadukkaaseen junioritoimintaan, joka on koko seuran perusta. Yhdessä olemme ylivoimaisia.

Terveiset ja kiitokset jääpallon parissa toimiville:

Jääpallotoiminnan uranuurtajalle Matti Pajuselle, osaaville erotuomareille, mahtaville valmentajillemme, vanhemmille ja tukijoillemme.