Lisenssit ja vakuutus

Lisenssikausi 2023-2024

Suomen Jääpalloliiton lisenssit ja vakuutukset myydään Suomisportin kautta.

Uusi lisenssikausi alkaa 1.9.2023.

Alla linkki lisenssin ostoon.

https://www.suomisport.fi/

Tietosi ovat luottamuksellisia, käsittelemme henkilötietojasi voimassa olevien säädösten ja tietosuojalausekkeen ja selosteen mukaisesti.

Vakuutusehdot

Vakuutuksen rekisteriseloste

Sporttiturvan tuoteopas: Lisenssivaihtoehdot, maksut ja tuoteseloste

Try-Out: Tuoteseloste ja maksut

Suomisport rekisteriseloste

Kilpailulisenssit ja vakuutukset

Lisenssi vaaditaan jokaiselta pelaajalta, valmentajalta, joukkueenjohtajalta, huoltajalta ja erotuomarilta, joka osallistuu Suomen Jääpalloliiton alaiseen toimintaan.

En tarvitse enää Sporttiturvaa, haluan perua sen. Miten peruminen onnistuu?

Voit irtisanoa oman tai alaikäisen huollettavan lapsen Sporttiturvan kirjallisesti kesken kauden lähettämällä verkkoviestin osoitteessa pohjola.fi tai suojatun sähköpostin osoitteeseen urheiluvakuutukset@pohjola.fi. Ilmoita heille vakuutetun nimi, henkilötunnus, lajiliitto, palautustili IBAN-muodossa ja sähköpostiosoite. Suojatun sähköpostin voit lähettää omasta sähköpostistasi avaamalla internet-selaimella osoitteen https://securemail.pohjola.fi ja toimimalla siellä annettujen ohjeiden mukaisesti.

Pohjola Vakuutus kertoo Jääpalloliitolle, mikä osuus vakuutuksesta on palautettavaa. Pohjola veloittaa vakuutuksen hoitamisen ajasta vähintään 16 euron korvauksen. Jääpalloliitto veloittaa vakuutusmaksun palauttamisesta 10 euron palvelumaksun.

En pelannut yhtään peliä, mutta ehdin maksaa lisenssin. Voiko lisenssin palauttaa?

Lisenssimaksun voi palauttaa 14 vuorokauden sisällä lisenssin maksamisesta, mikäli pelaaja ei ole pelannut yhtään ottelua. Ainoastaan lääkärintodistusta vastaan käyttämätön lisenssi voidaan palauttaa yli 14 vuorokautta oston jälkeen. Palautustapauksessa lähetä viesti Suomen Jääpalloliittoon andreas.sjoblom@finbandy.fi jossa kerrot pelaajan nimen, sportti-id:n  ja palautustilinumeron IBAN muodossa.

Jääpalloliitto veloittaa kaikista palautuksista 10 euron palvelumaksun. Virheellisesti maksettuja jääpallokoululisenssejä ei palauteta

Huom! Tryout-lisenssi on lyhytaikaiseen vakuuttamiseen, pelaajakokeilu, viikonlopun tapahtuma jne. ja se on voimassa 7 vrk.

Pohjola Vakuutus suosittaa vahinkotilanteissa ottamaan yhteyttä Pohjola Terveysmestariin, joka tekee myös ajanvarauksia ympäri Suomen lääkärikumppaneille https://www.pohjolasairaala.fi/fi/palvelumme/pohjola-terveysmestari

Vahinkojen toimintaohjeet löytyvät Pohjola Vahinkoavusta:

https://vahinkoapu.pohjola.fi/

https://vahinkoapu.pohjola.fi/tapaturma/loukkasin-itseni-urheillessa.html

Huom! U12, U10 ja Tytöt, syntyneet 2011 tai myöhemmin  – Sporttiturvassa ei omavastuuta ja voimassa myös muissa urheilulajeissa

Jääpallo ja luistelukoulut – Sporttiturvassa ei omavastuuta

Vakuutuksen voimaantulo
Kilpalisenssiin sisältyvä vakuutus (nro 06-21852) tulee voimaan kauden alusta 1.9.2023 mikäli maksu on maksettu syyskuun 2023 aikana. Myöhemmin maksettaessa vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkellä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Vakuutus päättyy 31.8.2024.

Toimitsijalisenssit

Kaikkien vapaaehtoistoimijoiden (joukkueenjohtajat, valmentajat, huoltajat ym) tulee hankkia Toimitsijalisenssi kaudelle 2023-2024. Lisenssin hinta on 13 € / henkilö. Liitto on vakuuttanut kaikki Toimitsijalisenssin haltijat Pohjola tuplaturvavakuutuksella.

https://www.olympiakomitea.fi/olympiakomitea/jasenpalvelut/edut-sopimukset-liitoille-seuroille/tuplaturva/