K-lupahakemus

Kaksoisedustus

Kaksoisedustus eri seurojen välillä

Nuorisovaliokunta voi kirjallisesta hakemuksesta myöntää pelaajalle oikeuden edustaa eri seuroja eri ikäluokissa. Hakemukset on tehtävä 4.11.2019 mennessä, tämän jälkeen jätettyjä hakemuksia ei enää käsitellä.

Kaksoisedustus eri seurojen kesken on mahdollista nuorten ikäluokissa, huomioiden kuitenkin K-lupiin liittyvät määräykset ja rajoitteet.

Seurat voivat hakea kaksoisedustusta enintään 5 pelaajalle, ottelukohtaisesti voidaan kuitenkin käyttää vain kahta pelaajaa.  Pelaajilla on edustusoikeus myös lopputurnauksessa.

K-edustuksessa poikkeuksen muodostavat maalivahdit, joita voi tilapäisesti erityistilanteissa peluuttaa kumpaakin suuntaan.

Seuran sisäiset K-luvat

P17—P15 ikäluokassa seuran joukkueet voivat hakea kaksoisedustusta enintään 5 pelaajalle, ottelukohtaisesti voidaan kuitenkin käyttää vain kolmea pelaajaa. K-luvat eivät ole voimassa Ylemmässä lopputurnauksessa.

Mikäli seuralla on nuorten sarjassa mukana useampi joukkue samassa ikäluokassa, seura voi vapaasti täydentää joukkueita nuoremmista pelaajista ja näille pelaajille ei tarvitse hakea maksullisia K-lupia. Pelaajat pitää nimetä joukkueisiin, ja heidät tulee merkitä kaikkien niiden joukkueiden kokoonpanoihin missä heitä peluutetaan K-pelaajana. Pelaaja pelaa ikäluokan lopputurnauksessa perusjoukkueessaan.

Seuran joukkueet eivät saa hyötyä lopputurnauksen lohkojaossa siitä, että ovat kierrättämällä voineet hankkia seuran joukkueille alkusarjan kärkisijoitukset.

Ylemmässä lopputurnauksessa pelaavien joukkueiden kokoonpanot nimetään ilmoittautumisen kanssa samanaikaisesti maanantaihin 29.1.2020 mennessä. Lopullinen pelaajalista vahvistetaan turnausjärjestäjälle viimeistään 3 vrk ennen turnauksen alkua. Joukkueiden pelaajamäärää ei ole rajoitettu lopputurnauksessa. Lopullisessa nimilistassa voi olla pelaajia alkuperäisen (29.1.) tehdyn listan ulkopuolelta, mikäli Nuorisovaliokunnalta on tähän saatu lupa.

P13- ja P11 ikäluokissa pelaaja voi pelata oman seuransa sisällä rajoituksetta seuran omassa tai vanhemman ikäluokan joukkueissa runkosarjassa ja osaturnauksissa. Seuran joukkueet voivat vapaasti kierrättää pelaajiaan oman seuran eri joukkueissa runkosarjassa myös samassa ikäluokassa ja osaturnauksissa (P13- ja P11-ikäluokkia).

K- määräysten rikkominen voi johtaa luvan peruuttamiseen ja rikkoneen joukkueen seuralle voidaan määrätä maksu kilpailumääräysten rikkomisesta ja/tai joukkue voidaan tuomita ottelu hävinneeksi 5-0.

K-lupamaksu on 20,-/pelaaja. Maksut maksetaan Suomen Jääpalloliiton pankkitilille Nordeaan

IBAN: FI70 2001 1800 0890 73
BIC: NDEAFIHH

Oikein täytetty ja varmistuksen jälkeen lähetty lomake välitetään järjestelmän kautta Kristina Koskelalle ja NUVA:n pj:lle.

K-lupahakemus

Valitse hakemustyyppi


Pelaajan nykyinen seura (mihin seuraan pelaajan lisenssi on osoitettu)


Haemme K-lupaa seuraavalle pelaajalle


Pelaajan He-Tu (ppkkvv-xxxx)


Pelaajan perusjoukkue (seura ja mahdollinen p- tai t-joukkue)


Joukkue ja ikäluokka, johon K-lupaa haetaan


Perustelut kaksoisluvan hakemiseksi sekä ajanjakso, jotka k-lupa koskee


Pelaajan perusseuran yhteyshenkilö (nimenkirjoitusoikeus)


Pelaajan perusseuran yhteyshenkilön puhelinnumero


Pelaajan perusseuran yhteyshenkilon sähköposti


Kaksoisedustusta hakevan seuran yhteyshenkilö (nimenkirjoitusoikeus)


K-edustusta hakevan joukkueen yhteyshenkilön yhteystiedot (puh ja sposti)


K-luvan maksu: 20€ /pelaaja, maksupv. (Ilmoita summa ja päivä, jolloin maksu ok)


K-lupahakemuksen maksu on maksettu:

____ Kyllä / ____ Ei

Hakemus: Hyväksytään / Hylätään (tarpeeton yliviivataan)

Päiväys:
______ / ______ 20 ____

SJPL:n / Valiokunnan edustaja:

_____________________________

Nimen selvennys:

...................................................

Osta lisenssi

Veikkauksen pelit

Yhteistyökumppanit

outsource
outsource
outsource
pocal
pocal
pocal
vikingline
vikingline
vikingline
jtk
jtk

Bandy in Finland

Bandyn i Finland