Y-hakemus

KAUSI 2018-2019

P21- nuorissa Nuorisovaliokunnalla on oikeus harkita ja myöntää yli-ikäisyyslupa vuoden yli-ikäiselle (1997 syntyneelle). Yli-ikäisiä pelaajia voi olla kokoonpanossa samanaikaisesti enintään kaksi (2). P21- sarjan Y-pelaajilla on osallistumisoikeus myös välierä- ja mitaliotteluissa.

Mikäli yli-ikäiseksi hyväksytty pelaaja kuitenkin pelaa yhdeksän (9) Bandyliigan jääpallo-ottelua, menettää hän oikeutensa pelata yli-ikäisenä.  Tämä ei kuitenkaan vaikuta pelaajan oikeuteen edustaa oman ikäluokkansa joukkuetta.

P17 – ikäluokassa sallitaan kolme (3) vuoden yli-ikäistä pelaajaa. Kokoonpanossa voi olla kerrallaan kaikki kolme pelaajaa. P17 sarjan Y-ikäiset pelaajat saavat pelata välierä- ja mitaliotteluissa.

Yli-ikäisen pelaajan ei tule taidoiltaan selkeästi erottua joukkueesta muuta joukkuetta parempina ja pelejä ratkaisevina pelaajina. Y-lupaa ei voida hakea pelaajalle, joka kuuluu kuluvalla kaudella maajoukkueleiritykseen tai tulee nimetyksi sinne.

P15- ja nuorempien ikäluokissa ei sallita Yli-ikäisiä pelaajia, mutta nuorisovaliokunnalla on kuitenkin oikeus harkita ja myöntää vuoden yli-ikäiselle pelaajalle yli-ikäisyyslupa tapauskohtaisesti.  Yli-ikäisen pelaajan ei tule taidoiltaan selkeästi erottua joukkueesta muuta joukkuetta parempina ja pelejä ratkaisevina pelaajina. Y-lupaa ei voida hakea pelaajalle, joka on kuulunut kuluvalla kaudella maajoukkueleiritykseen tai tulee nimetyksi sinne.

Yli-ikäisyysoikeuden saanut pelaaja ei voi pelata syntymäaikansa mukaan oman ikäluokkansa joukkueissa nuorten SM-sarjaa eikä myös ikäluokkaansa vanhempien nuorten peleissä. Y-pelaaja (P15-P11 sarja) ei kuitenkaan voi osallistua ikäluokan lopputurnaukseen. Yli-ikäiselle pelaajalle annetaan kuitenkin osallistumisoikeus oman ikäluokkansa mitaliotteluihin ja lopputurnaukseen. Nuorisovaliokunnalla on oikeus harkita Y-pelaajan pelaamista myös sen ikäluokan lopputurnauksessa mihin hän on Y-luvan saanut.

Yli-ikäisyysmaksu on 20 euroa / pelaaja. Maksu maksetaan SJPL:n tilille kevätliittokokouspäätöksen mukaisesti.  Tiedonantokohtaan merkitään pelaajan/pelaajien nimet sekä maininta ”yli-ikäisyys”.

Maksut maksetaan Suomen Jääpalloliiton pankkitilille Nordeaan
IBAN: FI70 2001 1800 0890 73
BIC: NDEAFIHH

Oikein täytetty ja varmistuksen jälkeen lähetty lomake välitetään järjestelmän kautta Kristina Koskelalle ja NUVA:n pj:lle.

 

 

SeurammePelaajan nimiJoukkueen nimi ja ikäluokka, johon Y-lupaa haetaanPelaajan he-tu (PPKKVV-XXXX)Perustelut (Huom: on oltava linjassa SJPL:n päätösten kanssa)Seuran yhteyshenkilöYhteyshenkilön osoite ja postitoimipaikkaYhteyshenkilön puhelinnumeroYhteyshenkilön sähköpostiY-luvan maksu: 20€/pelaaja, maksupv. (ilmoita summa ja päivä, jolloin maksu ok)Liiton tston / Nuva:n merkintöjä:


Y-lupahakemuksen maksu on maksettu:

____ Kyllä / ____ EiHakemus: Hyväksytään / Hylätään (tarpeeton yliviivataan)


Päiväys:
______ / ______ 20 ____SJPL:n / Nuorisovaliokunnan edustaja:

_____________________________Nimen selvennys:
_____________________________

Osta lisenssi

Veikkauksen pelit

Yhteistyökumppanit

outsource
outsource
outsource
pocal
pocal
pocal
vikingline
vikingline
vikingline
jtk
jtk

Bandy in Finland

Bandyn i Finland