Y-hakemus

 

Y-lupahakemus yli-ikäiselle pelaajalle

 

P21 ja P17 -nuorissa on mahdollista käyttää kahta enintään vuoden yli-ikäistä pelaajaa. Nuorisovaliokunta voi myöntää erillisestä hakemuksesta pelioikeuden.

Pelaaja, jolle on myönnetty Y-lupa ei saa pelata omaa ikäluokkaansa vanhempien joukkueessa.

Yli-ikäisyysmaksu on 20 euroa / pelaaja. Maksu maksetaan SJPL:n tilille kevätliittokokouspäätöksen mukaisesti.  Tiedonantokohtaan merkitään pelaajan/pelaajien nimet sekä maininta ”yli-ikäisyys”.

Maksut maksetaan Suomen Jääpalloliiton pankkitilille Nordeaan
IBAN: FI70 2001 1800 0890 73
BIC:NDEAFIHH

Nais- ja tyttöpelaajien kohdalla ei noudateta poikien määräyksiä vaan heillä on omat määräykset kaksoisedustus- ja yli-ikäispelaajille. Nais- ja tyttöpelaajien kaksoisedustus- ja yli-ikäisanomukset ja maksut on hoidettava kuluvan vuoden 1.11. mennessä.

Yli-ikäiset pelaajat on ehdottomasti merkittävä ottelupöytäkirjassa ”Y-kirjaimella”. Seurat valvovat itse, että pelaajat on merkitty ottelupöytäkirjaan. Y-merkinnän puuttumisesta seuraa 50 euron sakko eli penaltti.

Oikein täytetty ja varmistuksen jälkeen lähetty lomake välitetään järjestelmän kautta Kristina Koskelalle ja NUVA:n pj:lle.

 

 

SeurammePelaajan nimiJoukkueen nimi ja ikäluokka, johon Y-lupaa haetaanPelaajan he-tu (PPKKVV-XXXX)Perustelut (Huom: on oltava linjassa SJPL:n päätösten kanssa)Seuran yhteyshenkilöYhteyshenkilön osoite ja postitoimipaikkaYhteyshenkilön puhelinnumeroYhteyshenkilön sähköpostiY-luvan maksu: 20€/pelaaja, maksupv. (ilmoita summa ja päivä, jolloin maksu ok)Liiton tston / Nuva:n merkintöjä:


Y-lupahakemuksen maksu on maksettu:

____ Kyllä / ____ EiHakemus: Hyväksytään / Hylätään (tarpeeton yliviivataan)


Päiväys:
______ / ______ 20 ____SJPL:n / Nuorisovaliokunnan edustaja:

_____________________________Nimen selvennys:
_____________________________

Osta lisenssi

Veikkauksen pelit

Yhteistyökumppanit

outsource
outsource
outsource
pocal
pocal
pocal
vikingline
vikingline
vikingline
jtk
jtk

Bandy in Finland

Bandyn i Finland