Antti Parviainen valittiin kansainvälisen liiton hallitukseen

Suomen Jääpalloliiton puheenjohtaja Antti Parviainen on tänään Tukholmassa pidetyn Kansainvälisen Jääpalloliiton (FIB) kongressin yhteydessä valittu FIB:n hallitukseen ja varapuheenjohtajan tehtävään.

Kansainvälisen liiton uudeksi puheenjohtajaksi seuraavalle neljävuotiskaudelle valittiin Henrik Nilsson Ruotsista. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Stein Pedersen Norjasta ja varapuheenjohtajiksi Antti Parviainen Suomesta ja Attila Adamfi Unkarista.

Hallitukseen valittiin lisäksi Dawei Wu Kiinasta, Chanel Rose Gilomen Sveitsistä sekä saksalainen Mikjhail Entaltsev. Mainittakoon että Gilomen on kautta aikojen ensimmäinen nainen FIB:n hallituksessa.

Kongressin yhteydessä käsiteltiin myös muut sääntömääräiset asiat. Suomalaisittain iloinen uutinen on porilaislegendan Ville Aaltosen valinta Kansainvälisen liiton uuteen urheilijakomiteaan (athletes commission).

Mainittakoon vielä että Italia hyväksyttiin FIB:n uudeksi jäsenmaaksi ja että FIB:n nettisivuille on ilmestynyt rutkasti uutta historiallista materiaalia sekä tekstin (FIB – FIB EVENT HISTORY (worldbandy.com) että elävän kuvan muodossa (FIB – FIB TV (worldbandy.com).

 

Kuvassa Kansainvälisen Jääpalloliitto FIB:n uusi puheenjohtaja Henrik Nilsson (oikealla) sekä FIB:n varapuheenjohtajaksi valittu Suomen Jääpalloliiton puheenjohtaja Antti Parviainen.