Suomen miehet kellistivät Ruotsin

Suomen miesten maajoukkue otti komean voiton Ruotsista kun kansainvälinen turnaus Karlstadissa pyörähti käyntiin perjantaina. Suomen voittonumerot ottelussa kirjattiin 3-2.

Suomi siirtyi ottelussa 1-0 johtoon kun Nico Nevalainen osui Casper Hännisen esityöstä. Ruotsi tuli tasoihin Christoffer Edlundin maalilla ja lukemista 1-1 siirryttiin myös tauolle.

Toisella puoliajalla normaalisti pallovarma Ruotsin joukkue näytti haavoittuvaiselta. Samaan aikaan Suomi pelasi tiivistä puolustuspeliä ja lähti nopeisiin vastahyökkäyksiin aina kun oli hyvä tilaisuus.

Emil Fedorov laukoi Suomen 2-1 johtoon komealla laukauksella takanurkkaan ja Tero Liimatainen lisäsi Suomen etumatkan kahteen maaliin.

Martin Landström kavensi vielä lukemiksi 2-3 vartti ennen loppua, mutta Suomi pelasi uhrautuvasti. Ruotsilla oli muun muassa ottelussa kokonaiset 22 kulmalyöntiä, mutta sinivalkoiset pelaajat ottivat mustelmia vastaan ja heittäytyivät pallon tielle.

Päivän toisessa kamppailussa Ruotsin Team 25 murskasi Norjan lukemin 15-4 (7-1).

Suomi kohtaa heti huomenna Ruotsin Team 25-joukkueen. Ottelu alkaa klo 11.00 ja on maksua vastaan nähtävissä osoitteessa https://livesport.expressen.se/bandyinternational