Suomalaisille uusia pestejä kansainvälisessä jääpalloliitossa

Kansainvälisen Jääpalloliitto FIB:n hallitus kokoontui toukokuun alussa kokoukseen, jossa valmisteltiin kesäkuun alussa järjestettävää kongressia.

Samalla vahvistettin puheenjohtajanimitykset Kansainvälisen Jääpalloliiton uusille komiteoille, jotka ovat koulutus- ja kehityskomitea (FIB Education and Development Committee (EDC)) sekä tasa-arvokomitea (FIB Gender Equity Committee (GEC)).

Suomen Jääpalloliiton entinen varapuheenjohtaja ja Wiipurin Susien entinen kapteeni ja pelaaja Ida Buure nimitettiin uuden koulutus- ja kehityskomitean puheenjohtajaksi kun taas Suomen Jääpalloliiton toiminnanjohtaja Tobias Karlsson ottaa vetovastuun koulutus- ja kehityskomiteassa.

Karlssonin paikalle Kansainvälisen liiton kilpailuasioita hoitavaan tekniseen komiteaan (FIB Technical Committee) nimitettiin Suomen Jääpalloliiton kilpailu- ja viestintäkoordinaattori Andreas Sjöblom.

Kansainvälisen Jääpalloliiton kongressi henkilövaaleineen järjestetään Tukholmassa 8. kesäkuuta. Toivottavasti meillä on tuon kokouksen jälkeen taas suomalaisittain uutta ja mukavaa tiedotettavaa.