Suomen P17 aloitti MM-kisat voitokkaasti

Suomen P17-maajoukkue aloitti ikäluokan MM-kisat Ruotsin Göteborgissa voittamalla Norjan lukemin 4-3 (1-2). Voittomaalin iski Simo Huotelin rangaistuslyönnillä ottelun viimeisellä peliminuutilla.

Norja aloitti pirteästi ja siirtyi jo 2-0 johtoon ennen kuin Huotelin kavensi taukolukemiksi 2-1. Toisella puoliajalla norjalaiset väsyivät selvästi ja Suomi heilutti tahtipuikkoa. Olavi Erkkilä kavensi lukemiksi 2-3 ja Joonatan Hämäläinen iski Suomen tasoihin ennen loppuhetken jännittävää ratkaisua.

Päivän toisessa kamppailussa vastaan asettui Ruotsi. Suomi sai ottelun lentävän lähdön, kun Iiro Väkiparta siirsi Suomen 1-0 johtoon vartin pelin jälkeen. Jo taukoon mennessä Ruotsi oli siirtynyt johtoon ja toisella puoliajalla länsinaapurimme meni menojaan. Isäntäjoukkueen tehomies oli kolme maalia iskenyt Olle Berg. Loppulukemat 5-1 (2-1) Ruotsin eduksi.

Joukkueet kohtaavat toistamiseen huomenna lauantaina ja sunnuntaina ovat vuorossa mitaliottelut. Ottelut ovat maksua vastaan nähtävissä osoitteessa https://livesport.expressen.se/bandyinternational